Yetkili: Fatih Kurnaz

Psycho® yazdı:arkadaşlar bi türlü yükleyemedim bu versiyonu yardım lütfen
Blackberry Desktop Manager versiyonum v5.0.1 olmasına rağmen yeni yazlım güncelemesini bulamıyor.

Fatih Kurnaz yazdı:Merhaba,
Desktop Manager Turkiye'deki en son resmi yazilimi gorur, bu normaldir.
Bu yazilim da 303 tur.
Bu yazilim da resmi ama Kuveyt operatorunun.
Yuklemek icin application loader kullaniyoruz.
Bilginize.
_ATIF_ yazdı:bendede en son 303 cıkıyor yukleyemıyorum yardım eden olursa sevinirim...

nacromander yazdı:Arkadaşlar Türkçe dil desteği var mı versiyonun? Yükleyen varsa ve bilgi verirse sevinirim.

kenany yazdı:arkadaşlar ben kurdum bu yazılımı müthiş hız farkı var cok hızlanıo cihaz fakat bana göre cok büyük eksiklik tuş kilidini kaldırmıslar yazılımdan tus kilidi bulunmamakta.

Engin Tekeli yazdı:_ATIF_ yazdı:bendede en son 303 cıkıyor yukleyemıyorum yardım eden olursa sevinirim...
Merhabalar,
Videolu anlatımlar bölümünde yer alan yazılım güncelleme başlığını veya Genel Bilgiler ve Sorular kısmındaki adım adım yazılım güncelleme başlıpına bakabilir misiniz?
Teşekkürler.
ydemiral yazdı:Engin Tekeli yazdı:_ATIF_ yazdı:bendede en son 303 cıkıyor yukleyemıyorum yardım eden olursa sevinirim...
Merhabalar,
Videolu anlatımlar bölümünde yer alan yazılım güncelleme başlığını veya Genel Bilgiler ve Sorular kısmındaki adım adım yazılım güncelleme başlıpına bakabilir misiniz?
Teşekkürler.
ne yazıkki videoyu göremiyorum. iş bilgisayarımda kısıtlı olabilir.

O.Tolga OZKAYA yazdı:Merhaba sevgili Arkadaslar ;
Turkcell'den aldigim son bilgiye gore Blackberry 9000 Bold'un son yazilimi (cihaz versiyonu) suan icin deneme/test asamasindaymis.
En gec onbes gun icinde Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz. Üye olmak için Tıklayınız. takip etmemizi onerdiler.
Bilgilerinize
DISCOVERY_TR yazdı:ONYXia v1.4 temasını 9000 5.0.0.411 LEAKED sürümünde sorunsuz kullanıyordum. 9000 5.0.0.464 LEAKED sürümünü kurdum tema çalışmıyor. App.Word'den indirdiğim hiç bir tema çalışmadı. LEAK sürüm olduğu için temaların uyumsuz olma ihtimali varmış (Engin söyledi). Bu arada bu temanın 2.1 versiyonuda çıkmış. Bu versiyonlarda çalışmadı. Bir kaç gündür ZEN temasına mahkum kullanıyordum cihazı. Şimdi heyecanla bu resmi sürümü kurcam. Bakalım çalışacak mı?
ONYXia v2.1 'i indirebileceğiniz link:
Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz. Üye olmak için Tıklayınız.
Çalıştıran arkadaşlar yorumlarını paylaşırsa memnun olurum. Bizim forumun standartlarına uygun hale getiren olursa daha çok arkadaşımız faydalanabilir. Şu an vaktim olmadığı için direk sayfanın linkini verdim. Moderatör arkadaşların ellerinden öper.
berkin guven yazdı:birşey danısmak istiyorum.tele versiyon yuklerken yazılım yukleme işlemi tamamlanıyo cihaz yeniden baslatırlırken 507 hatası verdi.ne yapıp ediyorum her seferinde reload software 507 hatası veriyo![]()
anlamadım gitti ne yapmam lazım gelir yardımcı olabilir misiniz

tates yazdı:BU UYGULAMA CİHAZINDA UYUMLU DEĞİL YÜKLENMİYOR. UYARISI VERIYOR... NE YAPMAMIZ LAZIM

9000 Serisi (Bold) Cihaz Yazılımları
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir