Yetkili: Fatih Kurnaz

barisbagirlar yazdı:herseyı dogru yapmama ragmen sadece gırıs dılı turkce oluyor.. cıhaz dılını turkce yapamıyorum sebeb neolabılır cıhaz bold 9000.tşk
barisbagirlar yazdı:barisbagirlar yazdı:
herseyı dogru yapmama ragmen sadece gırıs dılı turkce oluyor.. cıhaz dılını turkce yapamıyorum sebeb neolabılır cıhaz bold 9000.tşk
desktop 5.00 olarak, yazılımı yenıden yuklememe ragmen yınede sadece giriş dili turkçe olarak cıkıyor. cihaz turkçe seceneği çıkmıyor. sanırım farklı bır sorun var.

Fatih Kurnaz yazdı:barisbagirlar yazdı:barisbagirlar yazdı:
herseyı dogru yapmama ragmen sadece gırıs dılı turkce oluyor.. cıhaz dılını turkce yapamıyorum sebeb neolabılır cıhaz bold 9000.tşk
desktop 5.00 olarak, yazılımı yenıden yuklememe ragmen yınede sadece giriş dili turkçe olarak cıkıyor. cihaz turkçe seceneği çıkmıyor. sanırım farklı bır sorun var.
Selam,
uygulama ekle/kaldır'dan Türkçe dil dosyalarının tamamını silin ve sonra tekrar tükleme yapmayı deneyin.

Fatih Kurnaz yazdı:Aynı işlemleri C:/Program files-Common Files-Research İn Motion-Shared-Loader Files-Versiyon dosyası-Java klasörünün içine verdiğim dil dosyalarının içindeki tüm dosyaları kopyaladıktan sonra deneyebilir misiniz?
ydemiral yazdı:Fatih Kurnaz yazdı:Aynı işlemleri C:/Program files-Common Files-Research İn Motion-Shared-Loader Files-Versiyon dosyası-Java klasörünün içine verdiğim dil dosyalarının içindeki tüm dosyaları kopyaladıktan sonra deneyebilir misiniz?
Günaydın,
Aynı şekilde de denedim fakat hala aynı. Sadece giriş Türkçe.

Fatih Kurnaz yazdı:ydemiral yazdı:Fatih Kurnaz yazdı:Aynı işlemleri C:/Program files-Common Files-Research İn Motion-Shared-Loader Files-Versiyon dosyası-Java klasörünün içine verdiğim dil dosyalarının içindeki tüm dosyaları kopyaladıktan sonra deneyebilir misiniz?
Günaydın,
Aynı şekilde de denedim fakat hala aynı. Sadece giriş Türkçe.
Hangi versiyon var su anda cihazinizda?
llasnu yazdı:ellerine sağlık valla varya okadar cok şey denedimki hic biri olmadı senin anlatımın ve pretikliğin sayesinde 9630 a turkce cok kolay yaptım buarada demekki 9630 a da buşeklde oluyor ellerine sağlık sen bize lazımsın teşekkürler.

llasnu yazdı:ellerine sağlık valla varya okadar cok şey denedimki hic biri olmadı senin anlatımın ve pretikliğin sayesinde 9630 a turkce cok kolay yaptım buarada demekki 9630 a da buşeklde oluyor ellerine sağlık sen bize lazımsın teşekkürler.

Engin Tekeli yazdı:llasnu yazdı:ellerine sağlık valla varya okadar cok şey denedimki hic biri olmadı senin anlatımın ve pretikliğin sayesinde 9630 a turkce cok kolay yaptım buarada demekki 9630 a da buşeklde oluyor ellerine sağlık sen bize lazımsın teşekkürler.
Fatih Kurnaz gibi bir blackberry uzmanı herkese lazım. Tekrar teşekkürler Sayın Modaretörüm.

alestyasin yazdı:öncelıkle paylasım ıcın tesekkurler.
9630 ıcın 5.0.0.484 yukledım .bu işlemleri yaptım fakat telefonu kapatıp actıgımda tekrar ıngılızce oluyo yada menunu bazı yerlerı turkce bazı yerleri ingilizce oluyo.yardımcı olursanız sevınırım

emrelo yazdı:9630 oluyr denedim süper....

nohut yazdı:storm kullanıcısıyım bi kaç gün önce 5 veriyonun yüklemesini yaptım. türkçeleştirmek için sizin videoda gösterdiğiniz herşeyi adım adım uyguladım fakat kesinlikle türkçe çıkmıo. yukarıda bi arkadaş versiyonu silip tekrar kurduğunu ve sonra türkçe yamayı da tekrar kurduğunu söylemiş. versiyon nerden kaldırılıyo? ayrıntılı anlatım yapabilirseniz çok sevinirimmm((

muhsin yazdı:Ahh Fatih abi..sayende Türkçe oldu..
heralde sen olmasaydın bu siteye girmezdim fazla..
Sırf şu videolu anlatımların bir de Blackberry deyişin yeter walla...

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir