Yetkili: Fatih Kurnaz

drunkorexia yazdı:9500 için 5.0.0.451 Resmi Sürüm Vodafone Avustralya tarafından yayınlandı. İndirip kurmak için aşağıdaki linke tıklayınız. Bütün şebekeler yükleyebilir.
Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz. Üye olmak için Tıklayınız.
TuAReG yazdı:ben bis üyesi değilim yinede telefonuma bu yazılımı yükleyebilirmiyim?
eyayli yazdı:Acaba Vodafone'da yaşanan 3G'de resetleme problemi bu rom'da var mı?
velett yazdı:saolasın kardeşim de tr dil dosyaları içinde mevcut mu yoksa yine ayrı mı kurulması gerek???
cops yazdı:türkçe dil dosyasını yükleme şekli nasıl anlatabilirmisin
teşekkürler
hakan_36 yazdı:arkadaşlar 3g de resetleme yine var başkada sorun yok gıbı
fuat yazdı:Bu arada acaba cihazımı türkçe yükleme yapmaya çalıştığım için olabilir mi? Bu arada fatih yardım lütfen :=)

a.gumrah yazdı:Avea kullanıcısıyım. Bu sürümü yaklaşık 5 gündür kullanıyorum. Gayet hızlı ve sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Emeği geçenlere teşekkür ederim.
Saygılarımla...

fuat yazdı:Slm fatih seni yoruyorum ama 9500 yazılım 5.0.0.425 dün 451 i indirdim ve de içindeki vendor dosyasını sildim deskoptam yazılım yükleme yapmaya çalıştığımda sürekli güncelleme yoktur bilgi mesajı çıkıyor acaba ;
1 cihazımı türkçe ye çevirdim bu yüzden mi görmüyor
2 deskopu açtıgımda varolan tüm eski sürümleri gü,örmesi gerekirken göremiyorum anlamıyorum ?
adım adım yaptıklarım cihaza 5.0.0.451 dosyasını indirdim sonrasında kurdum ve de varolan vendor dosyasını sidim cihazı bilgisayara bağladım deskopu çalıştırdım ama yine görmüyor daha sonra yesni sürümü kaldırdım yeniden yükledim ama nafile valla hırs yaptım fatih
teşekkür ediyorum ..

fuat yazdı:FATİH SÖYLEDİĞİN HERŞEYİ YAPTIM AMA NAFİLE YÜKLEYEMEDİM ASLINDA ESAS SORUN ESKİ SÜRÜMÜNE BİLE DÖNDEREMİYORUM CD'DEN YÜKLEDİM AMA BİR TÜRLÜ GÖREMİYORUM BU ARADA İNTERNETTEN SOFTWARE UPTADE YAPMAYA ÇALIŞTIM AMA YİNE YOK ACABA KURUMSAL HAT KULLANDIĞIMDAN BİS SERVİSİ NEDENİYLE Mİ YÜKLEYEMİYORUM ? DERDİME BİR ÇARE:)
MERAK EN KÖTÜ KEMİRGENDİR:=)) YÜKLEYEMEZSEM BEN BU TELİ KIRICAM.

fuat yazdı:FATİH öncelikle söylediğin şekilde yükseltmeye çalıştım ama bir türlü olmadı bu sefer ilk versiyon olan 4.7 sürümüne geri yüklemek ve de sonrasında tekrar sürüm yükseltmek istedim ama nafile deskopta varolan hiç bir sürüm görünmüyor açıkcası .
ÖMER sanırım senin söylediğin şekilde birde deneyeceğim başka bir pc de teşekkür ediyorum ilginize ama nedenini anlamıyorum neden yapamadım.

fuat yazdı:buraya olasılıkları yazıyorum ama acaba telefonumda kablosuz güncelleme etkin bu yüzden yapamıyor olabilirmiyim ve de kablosuz güncellemeyi nasıl iptal edebilirim çünkü sanırım varolan hattım üzerinden güncelleme yapıyor ve de ülkemizde hala en eski sürüm kullanılıyor.

9500 Serisi (Storm) Cihaz Yazılımları
Bu forumu görüntüleyenler: whisper81 ve 1 misafir