orcunakin yazdı:Turkcell bireysel aboneleri yeni BlackBerry Bold 9700 'e 4GB Mega Paket kampanyasıyla, tüm vergiler dahil, 83 TL x 24 ay ya da 99 TLX 18 ay kontratlı tekliflerle sahip olabilecek.
bysanal yazdı:orcunakin yazdı:Turkcell bireysel aboneleri yeni BlackBerry Bold 9700 'e 4GB Mega Paket kampanyasıyla, tüm vergiler dahil, 83 TL x 24 ay ya da 99 TLX 18 ay kontratlı tekliflerle sahip olabilecek.
orçun bey bu bilgiyi nereden aldınız acaba?
kesin mi?

utkusan yazdı:arkdaşlar bold 1 bold 2 yle takas edilirmi???? bold 1 in fiyatının daha yüksek olması akfamı karıştırıyo,acaba bold 1 bold2 den dahamı iyi???

volkan.g yazdı:ıkı gun once bold beyaz tahttutlu kampanya ıle cıhaz aldım almadan oncede turkcell kurumsal cozum merkezını arayıp blackberry bol2 ne zaman satısa sunucaksınız bakın turkcell extradayım bold1 beyaz yonelıyorum efendım taattutlu olarak madur duruma dusmıyım arkamdan bold2 yı tahattutlu olark cıkarırsanız moralım bozlulur dedım efenım calısmlarımız suruyor ancak turkcell altında gelmesı epey surucek dendı bende onun uzerıne beyazı aldım bugun goruyorum kı ne turkcell ne turkcell cozum merkezındekılere nede teknolojı uzmanlarına guvenılmez yazık oldu kendı adıma cok sansız oldugumu dusunuyorum kusura bakmayın sadece paylasmak ıstedım bugun de aradım boyle bır durum oldu faturalı ve 1 gunluk cıhazı tahattutunu bold2 daha ucuz olmasına ragmen degıstırmeden pahalı odıyerek cıhaz degısıklıgıne gıdebılırmıyım dıye bana olumsuz donduler
platınıum hat kullanıyorsun kontratlı kı cıhaz alıyorsun vınn vs alıyorsun dunya paraları oduyoruz yaklasım ve musterı memnunıyetı sıfır ...............yazıklar olsun turkcell e baska bısı demıyorm.....

volkan.g yazdı:bold1 kesınlıkle daha ıyı dyebılırım bu benım fıkrım burda daha tecrubelı ve daha bu ısın ıcınde olan uzman goruslu arkadaslarında yorumunu almalısn bence 2.trackball kullandıktan sonra trackwall bıraz degısık gelebılır kullanım acsından.Bold dan once 8900 javelın kullandıgım ıcn kucuk ve gorsellıgı daha hos geldıgınden tercıhımı bold2 ye kaydırmıstım ama sanırım tknık ozellıklerıde goz ardı etmemek lazım tesekkurler.................
dogantuncel yazdı:Arkadaslar oncelikle herkese merhaba.
Siteye bugun uye oldum. Hic Blackberry kullanmadim ve hic bilgim yok diyebilirim. Yeni alacagim BB icin sizden yardim isteyecegim.
Mesaji yanlis yere yazmis olabilirim kusura bakmayin lutfen.
3 urun arasinda kaldim.. (BB leri amerikadan gelecegi icin dusuk gozukebilir)
BLACKBERRY TOUR 9630 : 330$
BLACKBERRY STORM: 370 $
BLACKBERRY BOLD 9000: 310$
Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.
Saygilar
wizard61 yazdı:Merhabalar,
bende 3 gün önce turkcellden bold 9700 alarak blackberry dünyasına katıldım ve iykide almışım diorum.Ancak benim bir problemim var, başka bi telden veya bilgiasayardan bluetooth ile dosya gönderemiyorum.Cihazları eşleştirmeme rağmen bağlantı başarısız uyarsı alıyorum.bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?
SISIKLAR yazdı:Bugün 15 adet 9700 çalıştığım mağazanın stoklarına girdi ve hepsi öğlenden sonra tükendi.
83*24 yada 99*18
nakit:1275 TL
doctorkaraca yazdı:SISIKLAR yazdı:Bugün 15 adet 9700 çalıştığım mağazanın stoklarına girdi ve hepsi öğlenden sonra tükendi.
83*24 yada 99*18
Turkcell'in kontratını yeni tamamlamış biri olarak şunu net olarak söyleyebilirim ki o "tüm vergiler dahil, herşey dahil" 99 TL olan hattınıza hiç konuşma yapmasanız bile ayda 130 milyon fatura gelecektir. Şu anda bir sene taahütlü 4GB aboneliği aylık 30 lira. Sonuçta o veya bu şekilde Turkcell sizden 2000 TL alacak haberiniz olsun. O yüzden ben 9700'ü peşin aldım. Turkcell'e kontrat anlamında da hiç bel bağlamaya gelmiyor biliyorsunuz. Bütün kontratların altında ufak puntoda Turkcell kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar gibisinden bir not var dikkatinizi çekti mi bilmem. İkinci hattımın kontratlı kampanya şartlarını tek taraflı olarak iki ay içinde üç kere değiştiren Turkcell'e açıkcası fazla güvenemiyorum.

volkan.g yazdı:doctorkaraca yazdı:SISIKLAR yazdı:Bugün 15 adet 9700 çalıştığım mağazanın stoklarına girdi ve hepsi öğlenden sonra tükendi.
83*24 yada 99*18
Turkcell'in kontratını yeni tamamlamış biri olarak şunu net olarak söyleyebilirim ki o "tüm vergiler dahil, herşey dahil" 99 TL olan hattınıza hiç konuşma yapmasanız bile ayda 130 milyon fatura gelecektir. Şu anda bir sene taahütlü 4GB aboneliği aylık 30 lira. Sonuçta o veya bu şekilde Turkcell sizden 2000 TL alacak haberiniz olsun. O yüzden ben 9700'ü peşin aldım. Turkcell'e kontrat anlamında da hiç bel bağlamaya gelmiyor biliyorsunuz. Bütün kontratların altında ufak puntoda Turkcell kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar gibisinden bir not var dikkatinizi çekti mi bilmem. İkinci hattımın kontratlı kampanya şartlarını tek taraflı olarak iki ay içinde üç kere değiştiren Turkcell'e açıkcası fazla güvenemiyorum.
beden aynı konuya degıneyım gelen gıden aramalara kapalı olan bır hattımın uzerınden aldım kontratı bu hatta 3 yada 4 ayda 10 tl fatura gelıyordu kontrattan dan sonra gelen ılk fatura 126.80tl
kontrat bedelı 102 ytl normalde
O.Tolga OZKAYA yazdı:9700'lar Turkcell'lere geldi ama bizler cihazi henuz goremedik daha dogrusu TIM'ler cihazi gostermiyorlar.
Nedeni cok basit...kutusunda oldugundan acamayiz.Maketi de henuz magazalara gelmemis.Anlayacaginiz cihazi halen goremedim.Illa cihazi almak sart.Aksi halde gormek imkansiz sanirim

9700 Serisi Genel Konular (Onyx)
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir