Yetkili: Fatih Kurnaz

saintossy yazdı:Değerli arkadaşlar,
Videoyu izleyebilmek için,divx eklentisi kurulması gerektiğini söylüyor.Ben bu eklentiyi indirdim ancak kuramıyorum.Sürekli hata veriyor.Türkçe sürüm dosyasını bilgisayarıma indirdim.Onda herhangi bir sorun yok.Nasıl yüklememiz gerektiğini anlatan bir yazı var mı?
Teşekkür ederim
Selamlar

daytun yazdı:Fatih bey vermiş oldupunuz link çalışmıyor ....İlgilenirseniz bende videoyu izlemiş olurum..
Şimdiden teşekkürler...

daytun yazdı:İndirmek için vermiş olduğunuz link....
(Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz. Üye olmak için Tıklayınız.)

Gokmens yazdı:sabah 5.0 yazılımını indirdim (bold için olanı) şimdi kurucam ama desktop manager 4.6 olduğu için görmüyor yeni yazılımı bide desktop 5.0 ı indiricem heralde:S

Gokmens yazdı:linki yenilermisiniz indirmiyor:S
5.0.1 i yükledim yeniden başlattım yeni sürümü görmüyor ama kafayı yiyeceğim buz gibi odada 2 saat buna uğraştım!

CanQ yazdı:Fatih bey Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz. Üye olmak için Tıklayınız. deneyin.5 gb upload Tam hız download

gokhanbayraktar yazdı:merhaba arkadaşlar
ben bursada ikamet ediyorum. güncelleme konusunda bursadan bana yardım edebilecek arkadaş var mı?

poyraz76 yazdı:MERHABA 9500 İCİN YENİ 5.0 YAZİLİM İNDİRDİM VE ŞUANDA BİLGİSAYERİMDE KAYITLI FAKAT BİR TÜRLÜ TELEFONUMA AKTARMAK OLMUYOR NE YAPTIYSAM OLUMSUZ ... FATİH BEYİN VİDEOSU HARİKA GERCEKTEN FAKAT İLK 15 DK YA KADAR HERŞEY AYNE SONRA DEĞİŞİYOR ACABA BİRNİZ BANA SABİT BİR TELEFON VERSENİZ BEN SİZİ ARASAM BANA YARDİMCİ OLAN OLUR MU ACABA ?
SAYGILAR
POYRAZ ŞEN

nexo88 yazdı:Bu videoda bold anlatılmış bende storm var birebir yaptm ama güncellemiyor?! stormlarda sorunmu var bu vodafone un anlamıyorum nasıl halledicem hiç biyerde yanlış yapmıyorum ki!? videodan fazla bilmem gereken birşey varmı? ne yapsam loader exe. tıklayınca 5.0 sürüm güncellemesi gözükmüyor!
engin bey banada yardımcı olursanız çok sewinirim.. ister telefon ister msn verebilirm..

nexo88 yazdı:Bu videoda bold anlatılmış bende storm var birebir yaptm ama güncellemiyor?! stormlarda sorunmu var bu vodafone un anlamıyorum nasıl halledicem hiç biyerde yanlış yapmıyorum ki!? videodan fazla bilmem gereken birşey varmı? ne yapsam loader exe. tıklayınca 5.0 sürüm güncellemesi gözükmüyor!
engin bey banada yardımcı olursanız çok sewinirim.. ister telefon ister msn verebilirm..

nexo88 yazdı:JavaLoader ile tüm yazılımı silip BBSAK programı ile yeni yazılım atmayı deneyebilir misiniz?
Çok riskli bi iş diilse deneyebilirim.. Baktm bbsak'tan nasıl yükleme yapıldıgına fakat tam bir çin işkencesi kesin ilk denemede olmayacak gibi..
Tek yol bumudur? elimizdekindende olmayalım çünkü..

Bu forumu görüntüleyenler: Fatih Kurnaz, serctek ve 1 misafir