Kendim de uzun zamandır mms radyoları dinlemenin bir yolunu arıyordum. Sonunda buldum.. İnternetten yayın yapan bütün radyoları dinleyin. Kendi radyonuzu ekleyin. Kendim denedim, kullanıyorum...
YENİ!!! 06.01.2010
Ayarların nasıl yapılacağı hakkındaki videomuz eklenmiştir.
Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz. Üye olmak için Tıklayınız.
Ekleme..!! 26.01.2010
Bu bir program değildir ve PIN adreslerinize herhangi bir gönderim yapılmamaktadır. Birçok arkadaş PIN adresini yazdığı için konuya ekleme gereği duydum. PIN adreslerinizi yazıp da bir programın veya linkin gelmesini beklemeyin
%100 Çalışıyor...!!! Garantili..!!! =)
Yapılacakları kademe kademe basit bir şekilde anlatacağım. Oldukça basit..
1. İlk önce Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz. Üye olmak için Tıklayınız.e giriyorsunuz..
2. Sol taraftan kendinize bir hesap yaratıyorsunuz.
3. Sonra mail adresinize gelen linke tıkladıktan sonra sizden şifre değiştirmenizi isteyecek. Yeni şifreyi oraya yazın.
4. Sayfanın sol tarafında "Stations" var. Oraya tıklayın. Dilerseniz istasyonun ismi ile, dilerseniz de istasyonun yayın yaptığı müziğin türüne arama yapıyorsunuz.
5. Açılan istasyonlardan dinlemek istediklerinizin yanındaki "add" e tıklıyorsunuz. Böylelikle o istasyon "My Stations" listesine eklenmiş oluyor.
Web sitesiyle işimiz bu kadar. Gelelim telefondan nasıl dinleyeceğinize.
1. Blackberry browser'dan m.moodio.fm adresine girin.
2. Oluşturduğunuz hesap ile girişi yapın.
3. Giriş yapar yapmaz karşınıza "My Stations" listesi gelecek.
4. O listede web sitesinde eklediğiniz radyoları göreceksiniz. Tıklayıp dinlemeye başlayın..
Dinlemek İstediğiniz radyo frekansı listede mi yok??
Yapmanız gerekenler yine oldukça basit:
1. Soldaki "Stations" a tıklayın.
2. Sayfa açıldığında tam sayfanın ortalarında "add a new station" linkini göreceksiniz. Ona tıklayın.
3. Açılan sayfadaki boşluğa dinlemek istediğiniz radyonun adresini,
4. Sonraki açılan sayfada ise radyonun adını ve türünü yazın.
5. Radyo frekansı hem "stations" listesine hem de "My stations" listesine eklenecek. Böylelikle sizden sonra başka birisi de o radyoyu dinlemek isterse arattığında bulabilecek
Ekleyebilceğiniz radyoların direk linkleride aşağıdadır. Linke girip add demeniz yeterli olacaktır.
Alem FM Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz. Üye olmak için Tıklayınız.
Kent Radyo Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz. Üye olmak için Tıklayınız.
Lig Radyo Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz. Üye olmak için Tıklayınız.
Number One FM Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz. Üye olmak için Tıklayınız.
Power Türk Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz. Üye olmak için Tıklayınız.
Radyo D Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz. Üye olmak için Tıklayınız.
Radyo Fenomen Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz. Üye olmak için Tıklayınız.
Radyo Mydonose Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz. Üye olmak için Tıklayınız.
Radyo Spor Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz. Üye olmak için Tıklayınız.
Super FM Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz. Üye olmak için Tıklayınız.
Show TV Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz. Üye olmak için Tıklayınız.
TRT 1 Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz. Üye olmak için Tıklayınız.
TRT 2 Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz. Üye olmak için Tıklayınız.
TRT FM Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz. Üye olmak için Tıklayınız.
TRT Nağme Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz. Üye olmak için Tıklayınız.
TRT Radyo 4 Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz. Üye olmak için Tıklayınız.
TRT Türk Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz. Üye olmak için Tıklayınız.
TRT Türkü Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz. Üye olmak için Tıklayınız.
TRT TV 1 Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz. Üye olmak için Tıklayınız.
Bass Station Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz. Üye olmak için Tıklayınız.
Club Nature Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz. Üye olmak için Tıklayınız.
Club Sounds Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz. Üye olmak için Tıklayınız.
Deejay Fm Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz. Üye olmak için Tıklayınız.
Disco House Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz. Üye olmak için Tıklayınız.
Kral Fm Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz. Üye olmak için Tıklayınız.
Metro fm Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz. Üye olmak için Tıklayınız.
N101 Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz. Üye olmak için Tıklayınız.
Power FM Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz. Üye olmak için Tıklayınız.
Radyo Alaturka Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz. Üye olmak için Tıklayınız.
Aşk fm Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz. Üye olmak için Tıklayınız.
tribal House Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz. Üye olmak için Tıklayınız.
Techno house Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz. Üye olmak için Tıklayınız.
Umarım yeterince açık yazabilmişimdir. Yine de herhangi bir sorunuz olursa yardım etmeye hazırım..
Saygılar..

News