Twitter Facebook MySpace Technorati Reddit LinkEdin Delicious Digg Stumbleupon

Gönderen Konu: Email Whatsapp Chat History  (Okunma sayısı 476 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ecz_sinan

• Standart Üye
  • Teşekkür Durumu
  • - Ettiği Teşekkür : 5
  • - Aldığı Teşekkür : 0
  • Yer: istanbul
  • Toplam Konu: 3
  • Abonelik Türü: BIS
  • Cihaz Modeli: 9700 (Bold)
  • GSM Operatörü: Avea
  • Yazılım Sürümü: 6.0.0.448
Email Whatsapp Chat History
« : Kasım 22, 2011, 07:40:16 ÖS »
merhaba forum genelinde tarama yaptığımda benzer sorunla karşılaşmadığım için yeni konu açmak zorunda kaldım gözümden kaçtıysa şimdiden kusuruma bakmayın.
blackberry bold 9700 kullanıyorum ve whatsapp ın kayıtlı (ücretli) versiyonuna sahibim 10 gün öncesine kadar chat kayıtlarımı kişi bazlı mail atabilirken artık atamıyorum bu arada bir güncelleme falan oldu ama mail hicbir koşulda kendime gitmiyor,başka adreslere denediğimde de başarılı olmuyor telefonda 3 farklı boyutta parantez gibi görünen gönderiliyor işareti tik işaretine dönmüyor ancak adrese boş bir mail ulaşıyor,daha doğrusu mailin konusu bile normal ama history kısmını bir türlü maile eklemiyor,telefonun pilini çıkarttığımda zaten tüm geçmiş siliniyor ve oradan almam gereken bilgiler var. bana yardımcı olur musunuz? telefonu pc ye bağladığımda databases>whatsapp>messagestore diye bir dosya buluyorum ancak uzantısı .db olduğunda ne kadar taradıysam uygun açma programını bulamadım.lütfen derdime bir çare
yenicem lan seni bilekberi!!!

Çevrimdışı frambuazligibi

• Standart Üye
  • Teşekkür Durumu
  • - Ettiği Teşekkür : 2
  • - Aldığı Teşekkür : 0
  • Yer: ankara
  • Toplam Konu: 1
  • Abonelik Türü: BIS
  • Cihaz Modeli: 9780 (Bold)
  • GSM Operatörü: Turkcell
  • Yazılım Sürümü: 6.0.0.570
Ynt: Email Whatsapp Chat History
« Yanıtla #1 : Ocak 31, 2012, 06:35:10 ÖÖ »
merhaba forum genelinde tarama yaptığımda benzer sorunla karşılaşmadığım için yeni konu açmak zorunda kaldım gözümden kaçtıysa şimdiden kusuruma bakmayın.
blackberry bold 9700 kullanıyorum ve whatsapp ın kayıtlı (ücretli) versiyonuna sahibim 10 gün öncesine kadar chat kayıtlarımı kişi bazlı mail atabilirken artık atamıyorum bu arada bir güncelleme falan oldu ama mail hicbir koşulda kendime gitmiyor,başka adreslere denediğimde de başarılı olmuyor telefonda 3 farklı boyutta parantez gibi görünen gönderiliyor işareti tik işaretine dönmüyor ancak adrese boş bir mail ulaşıyor,daha doğrusu mailin konusu bile normal ama history kısmını bir türlü maile eklemiyor,telefonun pilini çıkarttığımda zaten tüm geçmiş siliniyor ve oradan almam gereken bilgiler var. bana yardımcı olur musunuz? telefonu pc ye bağladığımda databases>whatsapp>messagestore diye bir dosya buluyorum ancak uzantısı .db olduğunda ne kadar taradıysam uygun açma programını bulamadım.lütfen derdime bir çare

aynı sorunu şu an ben de yaşıyorum, sohbet geçmişi ile sınırlı da değil bu sorun. programı kullanırken gönderilen fotoğrafları vs alamıyorum ya da yukarıdaki iletileri okuyamıyorum. 1 hafta önce program güncellendi ondan sonra oldu. Yardım edebilecek varsa şimdiden teşekkürler.

Google Etiketleri

Yukarı Çık