loneytunees yazdı:Selam Arkadaşlar BB storm'da opera Mini Kurulumda Hata Veriyor Sebebini Bilen Varmı

Judas yazdı:selamlar
acaba 9500 storm da arayan yüzleri tam ekran olarak görme şansımız yok mu?
yardımcı olursanız sevinirim.
birde benim ekranım sağa sola oynuyor. sizce bu normal midir?

mitrandil yazdı:Storm slider ı sevenler olduysa yeni sürümünü buradan edinebilirler Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz. Üye olmak için Tıklayınız.
Yeni sürümde otomatik olarak devreye girebiliyor yatay pozisyondada artık görüntüsü var... unutmadan özelliklerini secenekler altından ayarlayabiliyorsunuz..
velett yazdı:mitrandil yazdı:Storm slider ı sevenler olduysa yeni sürümünü buradan edinebilirler Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz. Üye olmak için Tıklayınız.
Yeni sürümde otomatik olarak devreye girebiliyor yatay pozisyondada artık görüntüsü var... unutmadan özelliklerini secenekler altından ayarlayabiliyorsunuz..
merhaba programı indirmek istedim fakat download tuşuna basında desteklenmeyen sürüm dedi bu ndn olabilir bunu hangi program yükleyerek destekli biçimde kurabilirim...

funda85 yazdı:İyi akşamlar ben 9500 storm da radyo indirmek istiyorum ama pın nomu shift alt h yaptıgım halde vermiyor yardım edermisiniz?

sechkyn yazdı:opera mini kullanımında WAP ücreti mi ödenir yoksa BIS üzerinden ücretsiz sörf yapılabilinir mi?

funda85 yazdı:slm ben avealıyım ama bir internet paketine üye değilim.Radyo indirmek ne gibi bir ücrete tabidir öğrenebilirmiyim?

sushida yazdı:Merhaba
Storm Slider programini yukleyemedim.Aplication Loader ile jad uzantili dosyayi yukleyemiyorum.Media manager uzerinden jad ve cod uzantili dosyalari telefona attim ancak yuklemeyi basaramadim.yardimci olabilirseniz cok memnun olurum.tesekkurler.

vodert yazdı:bende bir program ekliyeyim OTA dosyasını aşağıdaki linkten indirebilirsniz
Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz. Üye olmak için Tıklayınız.
uygulamayı ındırıp kurduktan sonra telefonunuz Iphone un tus kılıdıne sahıp olacak,ucretsızdır
tarayıcınızdan yukarıdaki lınkı actıktan sonra sağ tarafta download var oraya basarak ındırebılırsınız.
Ben sağ kısayol tusuna ekledım dırek devreye gırıyor

ozy1995 yazdı:vodert yazdı:bende bir program ekliyeyim OTA dosyasını aşağıdaki linkten indirebilirsniz
uygulamayı ındırıp kurduktan sonra telefonunuz Iphone un tus kılıdıne sahıp olacak,ucretsızdır
tarayıcınızdan yukarıdaki lınkı actıktan sonra sağ tarafta download var oraya basarak ındırebılırsınız.
uygulamayı telefonuma attım fakat indir dediğimde "907 invalid cod dosya bulunamadı (8) " dedi ne yapmalıyım

Engin Tekeli yazdı:ozy1995 yazdı:vodert yazdı:bende bir program ekliyeyim OTA dosyasını aşağıdaki linkten indirebilirsniz
uygulamayı telefonuma attım fakat indir dediğimde "907 invalid cod dosya bulunamadı (8) " dedi ne yapmalıyım
Pili çıkartıp takıp tekrar dener misiniz? Eğer başarılı olmaz ise yeniden iletişim kuralım.
halloweengage yazdı:Blackberry Storm için vermiş olduğunuz opera linkinde 9500 modeli için download linki bulunmuyor bulamayan arkadaşlar için buyrun burdan beta sürümünü indirebilirsiniz bilginize:
9500 Serisi Genel Konular (Storm)
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir